/ netinfo
Каузата е закупуване на апаратура за най-малките в Дом „Вяра, Надежда, Любов“
Тони Димитрова ще подкрепи благотворителния коледен концерт в подкрепа на дечицата от Дом "Вяра, Надежда Любов", който ще се проведе в събота /24 ноември/ в Бургас. Заедно с нея, на сцената на Държавната опера, ще излязат "Фортисимо", Преслава Минасян, Дует "Бургас", фолклорни и танцови състави...Инициативата е на Жени и майки ГЕРБ. Началото е 18.00 часа.

Какво, къде на Никулден в Бургас

Билетите за концерта са почти изчерпани, но все още в офиса на партията можете да си вземете от малкото останали. Първата част от голямото благотворително събитие  ще започне от 16 ч. във фоайето на втория етаж в операта.

Там ще бъдат разположени многобройни щандове с кулинарни изкушения, ръчно изработени сувенири, коледни картички и други изненади. Вълнението ще е най-голямо за родителите и техните малчугани, защото Дядо Коледа и Снежанка ще ги очакват заедно с фотографа Живко Стоев и много подаръци. В специално декорирано коледно студио Александра Диканска също ще запамети най-веселите усмивки и емоции.

Грандиозен „Луд гидия“ с ансамбъл „Странджа“

Част от благотворителния базар ще бъде и Кътът на поетите, където ще можете да се срещнете с известни бургаски творци, които лично да ви дадат автограф. Талантливите  ученици с педагог Румяна Драголова от Националното училище за музикално и сценично изкуство “Проф. Панчо Владигеров“ Милана Кан, Костадин Кошничаров, Мартин Стоянов, Даниал Хайдер и Таисия Трендафилова ще потопят всички бургазлии в магията на музикалното изкуство.

Каузата е закупуване на апарат за УВЧ терапия за ДНСГД „Вяра, Надежда и Любов“ в Бургас. Всички средства от билети и от базара ще бъдат дарени на социалния център. В Дома за медико-социални грижи рехабилитация лечение провеждат деца от цялата Бургаска област и техниката е необходима за тяхното възстановяване. Патрон на събитието е евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.