Бургас строй
Бургас строй / netinfo
Проектите на "Бургос строй" сред най-търсените на пазара
Ударно оживление на пазара на недвижими имоти е регистрирано през последните две години в Бургас. По думите на експертите пазарът става все по-динамичен, както и изискванията на купувачите към безкомпромисни жилища. Причината е, че все по-серозно местният бизнес ивнестира в апартаменти. Добра и много изгодна оферта да се купуват жилища на т.р. "зелено".

бургос строй
netinfo


Според анализаторите обаче именно с оживлението на пазара са зачестили случаите на "ужилени" от некоретни продавачи.  Не са изключение случаите на хора, купили си недвижим имот на зелено, които все още не могат да влязат в собствеността си, защото строежът на сградата все още не е завършил.

бургос строй
netinfo


Плюсовете от имот на "зелено" са добре известни: цените им са по-ниски. Но експертите твърдят и друго, че колкото по-висок е рискът при придобивката, толкова по-ниска е цената.
Ето защо потребителите трябва да са внимателни и да търсят консултацията на специалисти като юристи и брокери за да се уверят, че ако нещо се случи, то те ще бъдат компенсирани. 
За да сме сигурни, че купуваме изгодно и без рискове най-важното е да заложим на професионален брокер, вместо да го прескачаме.
След като получите от него информацията можете да я консултирате с адвокат и строител. Когато харесате даден имот вижте, коя е строителната компания, която ще го изгражда и проучете какво е построила преди това. Трябва да знаете, че в голям град като Бургас има много строителни фирми, които правят кооперации, къщи или извършват други строителни дейности. Проверявайте обаче какво са направили въпросните строители преди да ви продадат имот на зелено. 

През последните две години много компании строят в най-големия жилищен комплекс „Меден рудник”. Много са малко, обаче, тези като строителната фирма на общинския съветник от ГЕРБ Стефан Колев, които завършват обетите си в срок. Има дори случаи, при които строителни предприемачи продават апартаменти преди изобщо да имат разрешение за строеж. За разлика от тях строителна компания „Бургос строй” на Стефан Колев има десетки завършени обекти в цял Бургас, с различен характер. Дейсността му може да бъде добре проучено по готовите вече обекти, сред които жилищни сгради, жилищни комплекси, хотел, десетки реставрирани стари къщи с богата история в Бургас.

бургос строй
netinfo


В момента Колев строи най-модерната сграда в комплекс „Меден рудник”. Апартаментите в „Скай билдинг” са наистина добра инвестиция, защото веднага след първата копка преди два месеца цената им се покачи с 10%. В сградата освен всички удобства ще се помещава и единствената професионална спортна зала по Ушу на Балканите. 

Друг проект на „Бургос строй”, който заслужава внимание е новото бижу в комплекс „Изгрев”. Билдингът ще носи името „Еделвайс”, а брокери потвърдиха, че огромен процент от апартаментите вече са продадени основно с цел инвестиция. От отлично запознати източници научихме, че много известни и богати хора от областта купуват по няколко жилища в сградите на общинския съветник от ГЕРБ. Иначе мащабният проект в „Изгрев” ще представлява модерен билдинг от ново поколение и ще се намира до хотел „Авеню” и Метро. Стефан Колев е от 13 години в строителния бранш, а в близките две години в бизнес плана му влиза да направи няколко емблематични премиум сгради, които ще се намират на топ локации в Бургас. Общоизвестен факт е, че като строителен предприемач той е направил десетки жилищни сгради в „Меден Рудник”, „Възраждане”, „Братя Миладинови”, „Лазур” и центъра на града и всички имат А 16, което е рядкост.