/ Община Несебър
В разгара на морския сезон в Несебър с два лагера от 2-ри до 7-ми юли и от 6-ти до 11-ти август, базата на ОФК "Несебър" ще домакинства обучението на малките футболни звезди на MILAN ACADEMY.

Община Несебър

За осма поредна година организаторите от Milan Academy Junior Camp Bulgaria дадоха старт на кампанията за 2019 година. В присъствието на деца, родители и журналисти, на официална пресконференция в столицата най-авторитетния и голям детски футболен форум в България обяви имената на шест деца, които са участвали в лагерите през 2018 г. и след броени дни ще заминат за базата във Висмара, за да участват в Milan Camp Day заедно със своите връстници от цял свят. Избраните деца са Стивън Горинов, Калоян Иванов, Филип Тумбалов, Алекс Божилов, Димитър Димитров и Франческо Калия.


Milan Academy Junior Camp отново обра точките



Специално за събитието, за да обяви иманата на децата и да предаде за пореден път високата оценка на Milan Academy на г-н Ивайло Рачев и българския екип, в София пристигна един от най-авторитетните треньори от Академията от Милано г-н Вирио Перели. 


Академията на „Милан“ ще мине и тази година през Несебър


Своята подкрепа за Milan Academy Junior Camp Bulgaria заявиха в своите изявления и вице посланика на Италия в България  г-н Франческо Калдероли и президента на Италианската търговска камара в България г-н Марко Монтеки. 
Сред официалните лица бе и г-н Георги Маринов - президент на ОФК Несебър, който заедно с г-н Николай Димитров, кмет на община Несебър, за втора порена година ще  бъдат домакини на събитието в морския град. 

За първи път през 2019 година от 24 до 29 юни Община Панагюрище и „Тракийски хотелиери“ ще отворят вратите на възрожденския град, за да посрещнат първия за годината Milan Academy Junior Camp. 
Milan Academy Junior Camp Bulgaria е част от глобалната инициатива на най-титулувания отбор през последните 50 години за развитие на деца таланти по целия свят.

В лагерите в България през 2018 година участие взеха над 260 деца, а през 2019 в трите предстоящи издания, организаторите от Milan Academy Junior Camp Bulgaria очакват повече от 350 деца от България, Русия, Украйна и Балканите.  


Малките надежди влязоха в Milan Academy Junior Camp (СНИМКИ)