/ Димитър Чилов
Започна седмото издание на най-големия детски футболен проект в България – Milan Academy Junior Camp. Несебър посрещна над 140 деца от България, Русия, Украйна и Италия, които тази седмица ще станат част от историята на един от най-титулуваните футболни отбори в Европа. Така за поредна година лагерът поставя рекорд в България, с общо 260 деца, участвали в двата лагера в Трявна и Несебър.

2
netinfo

На официалното откриване на градския стадион приветствие към талантите отправиха кметът Николай Димитров, Ивайло Рачев, който стои зад проекта у нас и един от най-добрите специалисти в академията на „Милан“ Патрицио Билио, който ще ръководи треньорския щаб от 06 до 11 август. По време на церемонията настроение създадоха и децата от танцов ансамбъл „Здравец“ към Община Камено.

3
netinfo

За поредна година екипът на „БрандЪ“ ще заснема и отразява на видео „Milan Academy Junior“ Camp в Несебър, Dj George ще поддържа настроението, а фотографът Димитър Чилов ще запечатва емоциите на малките футболисти. Всичко най-интересно за седмото издание можете да следите на www.milanacademyjuniorcamp.bg.

4
netinfo

5
netinfo

3
netinfo