Презентират натурални здравни продукти
Презентират натурални здравни продукти / netinfo
Представяне на програми за профилактика и лечение на различни заболявания, както и билкови продукти от традиционната китайска медицина започва екип на програма „Грийнспринг” в Бургас. Международната оздравителна програма представя ексклузивната продукция на фирмата” Ли-Уест”- България руско-китайска корпорация, специализирана в производството и разпространението на хранителни добавки , елексири и екстрати проготвени по древни китайски рецепти.

”Това са основно продукти на билкова основа от тибетски и китайски билки , които отлично се съчетават със съвременните лекарства от трационната медицина и от хомеопатията-каза за Дарик Станимир Карагьозов-представител на „Грийнспринг” в Бургас.

Презентациите ще се провеждат всеки понеделник от 18 часа в конферентната зала на хотел „Плаза”. На 20 октомври гост лектор ще бъде доктор Генади Ни, специалист по гещалт-терапия и традиционна китайска медицина, психотерапевт и специалист по мануална терапия. Той ще представи различни методи на диагностициране, иглотерапия и електропуктура, както и китайски техники за масаж.