/ ОД на МВР-Бургас
В традиционния Републикански турнир „Освобождение” по стрелба с пистолет за служители на МВР, посветен на Националния празник 3 март, първо място в комплексното класиране зае отбора на Областна дирекция на МВР-Пазарджик, следван от отборите на ОД на МВР-Варна и ОД на МВР-Русе.
 
Областният управител пожела точен мерник на бургаските полицаи


При мъжете призът получи отбора от ОД на МВР-Пазарджик /Цанко Близнаков, Цветан Колев и Атанас Бакалов/, с втори подгласник отбора на ОД на МВР-Варна /Кирил Джоджев, Радослав Радев и Мартин Колев/, следван от отбора на ОД на МВР-Бургас /Стоян Тончев, Тодор Бойнов и Георги Проданов/.

2

Отличието в отборното класиране за жени бе дадено на полицейските служителки от ОД на МВР-Варна /Изабела Пламенова и Мироцвета Лалева/, следвани от ОД  на МВР-Пазарджик /Илияна Лупова и и Анелия Гидикова/ и ОД на МВР-Габрово /Рая Алексова и Адриана Бенкова/.
 
Започва турнира „Освобождение“

В тазгодишния Републикански турнир „Освобождение” се включиха общо 113 състезатели, групирани в 21 отбора мъже, 16 отбора жени и индивидуални участници /15 мъже и 3 жени/. Мероприятието беше организирано от Спортната асоциация на МВР, Община Бургас и ОД на МВР-Бургас