Младежкият  културен център търси талантливи деца с интерес към динамичния медиен свят.
Младежкият културен център търси талантливи деца с интерес към динамичния медиен свят. / netinfo
Школата ще води Мария Кехайова- един от най-опитните бургаски журналисти
Младежкият културен център търси талантливи деца с интерес към динамичния медиен свят. Бъдещите журналисти ще имат възможност да се срещнат с актьори, писатели, политици, следователи...

Школата за майстори на перото започва отново от 4- ти октомври и ще се провежда както следва: сряда 19:00-20:00 часа и събота 11:00-12:00 часа в зала номер 14 на Младежкия културен център. Учениците ще се научат как да откриват новини, как да пишат с отличен език и стил и да задават съществените въпроси . Заедно с преподаватели, ще отразяват пресконференции, най-важните теми. Ще се срещат с управници, творци, общественици и хора, преживели вълнуващи събития. В бургаската школа вече гостуваха английския писател Кристофър Бъкстон и съпругата му Анна Бъкстон, композитора Стефан Диомов, капитана, отвличан от пирати- Христо Мушков, курсистите се срещнаха и с шефа на ОД на МВР комисар Калоян Калоянов, запознаха се с работата на полицаите в дежурната на дирекцията, които примат сигналите за инциденти.
Записването за курса е на тел. 056/84 07 90. Мейл mkc_bs@abv.bg  Школата ще води Мария Кехайова, един от най-опитните журналисти.