Георги Манев разговаря с руски бизнесмени за съвместно сътрудничество
Георги Манев разговаря с руски бизнесмени за съвместно сътрудничество / netinfo
Лидерът на политическа партия “ Средна европейска класа” Георги Манев бе единственият представител на бургаския бизнес по време на срещата на общинската администрация с Олег Богомолов, губернатор на Курганска област, Русия.  Заедно със заместник кмета по бюджет и финанси Красимир Стойчев и лидера на “Средна европейска класа” и общински съветник Георги Манев, гостите обсъдиха възможностите за съвместени бизнес-проекти.

Днес по време на срещата бяха дискутирани възможностите за съвместна взаимопомощ по време на изграждането на пътнатата инфраструктура в Бургас, която да облекчи автомобилния трафик идващ и пътуващ за София. По време на срещата руските бизнесмени са предложили и възможности за договаряне на доставката на нови автобуси за градския транспорт в Бургас.

Още вчера представителите на руския бизнес са потърсили за съдействие и контакти с бургаския бизнес, лидера на СЕК Георги Манев. С него те са коментирали възможности за съвместни бизнес-проекти, тъй като Манев е лидерът на единствената национална партия, обединяваща представители на средния бизнес у нас. Той е приел предложението на руските си колеги бургаска бизнес - делегация, която има интереси към сътрудничество с Курганска област да върне визитата в близките месеци.