„Черноморец Бургас” осакатен срещу ЦСКА
„Черноморец Бургас” осакатен срещу ЦСКА / Пресцентър
„Черноморец Бургас” осакатен срещу ЦСКА
62293
„Черноморец Бургас” осакатен срещу ЦСКА
  • „Черноморец Бургас” осакатен срещу ЦСКА

Двама основни играчи на „Черноморец Бургас” се контузиха лошо на днешната тренировка. Травмите на Лъчезар Балтанов и Тихомир Трифонов са много сериозни и те със сигурност няма да играят в неделния мач, когато бургазлии гостуват на ЦСКА. Това обяви помощник-треньорът на „акулите” Петър Колев.

Въпреки че и в нападение липсват Юсуф Уатара и Гаел, а голаджията Яник Боли беше неотдавна продаден, черноморци изобщо не смятат да вдигат бялото знаме, заяви помощникът на Херо. Той каза, че кризата, за която се говори в ЦСКА не го интересува и неговият отбор изобщо не възнамерява да разчита на чуждите грижи.

Все пак Уатара се завърна късно снощи в Бургас от родната си Буркина Фасо, но не е тренирал близо месец и най-много да бъде рискувано да влезе за 10 минути, в края на мача срещу „червените”, но това ще стане само в изключителен случай, уточни Петър Колев. Групата ще бъде попълнена с юноши, на които няма да се разчита.

„Явно умората и напрежението от мача срещу „Левски” в миналия кръг си казаха думата. Никой никого не обвинява за загубата, а притесненията са, че нашите футболисти играха прекалено напрегнати, а се видя, че тежестта в началото беше изцяло върху плещите на противника. Говорихме с хората и се надяваме вече да са спокойни”, добави Колев.

Чуйте повече от него в звуковия файл