Черен Джулай за семейството на Григор от Иракли
Черен Джулай за семейството на Григор от Иракли / netinfo
Черен Джулай за семейството на Григор от Иракли
26404
Черен Джулай за семейството на Григор от Иракли
  • Черен Джулай за семейството на Григор от Иракли

 

Повече от 36 часа след смъртта на 21-Григор Николов от София, семейството  не получава официална информация за трагедията. Това каза за Дарик  Михаил Табаков, зет на застреляното момче.

„Наш приятел се обади по телефона, чул за инцидента на Иракли и инициалите на Гого. Цял ден след убийството, никой от полицията не беше ни уведомил. Едва на първи юли, официално разбрахме от дознателката, че наистина това е Григор и по лична карта съвпадат данните”- допълни Табаков.

Григор Николов беше застрелян на 29 юни 2009 г. в местността Иракли в землището на с. Емона, Несебърска община. За престъплението по чл. 116 от НК е обвинен 55-годишният военен в пенсия, Тодор Димитров от София. Драмата се разиграва след скандал за място за палатка. Процесът се гледа тези дни в БОС.

„Григор беше против дрогата, беше за живот близък до природата. Съветваше ни да избягваме дори храни с консерванти. Помагаше на безработните си родители.  Искам повече хора да научат за това и се надявам на справедлив съд”, каза Михаил Табаков.