Михаела Бошева, Валентина Станкова и Пролет Джамбазова за фестивала
Михаела Бошева, Валентина Станкова и Пролет Джамбазова за фестивала
Уникален фестивал събира на едно място талантливите, успешните и забавните в изкуствата и спорта
Бургас твори
101463
Бургас твори
  • Бургас твори
Уникален фест ще събере на едно място "цвета" на Бургас в различни сфери на изкуството, спорта и забавленията. Над 350 таланти от всяка област ще представят умения и творби. 
Поезия и музика на приглушена светлина, сред зеленина, допълнени от хубаво вино, смели мечтатели, изобретатели и художници ще се редуват с демонстрации на световно признати спортисти и новите звезди на женския футбол. Това ще е малка част от събитията, които ще оцветят уикенда на 11 и 12 май на "Флората" по време на "Бургас твори", каза пред Дарик Михаела Бошева, от организаторите на вълнуващото събитие.

Пролет за грима: С лице чисто като сълза - новата мода в грима


По думите й, целта е да бъдат събрани и представени пред жители и гости успешните, талантливите и новооткритите звезди от изкуството и спорта. 
"Участниците са актьори, певци, музиканти, художници, поети, танцьори, гримьори, бижутери, но и спортисти. Интересна част от програмата ще бъдат и спортистите. Важното, е че всички наши гости не просто ще се представят. Те ще направят посетителите съпричастни и при тяхно желание, участници във всяка една демонстрация и забавление", каза Михаела Бошева.

Звездите от женски футболен клуб "Бургас" 

също ще се представят. Те ще играят мач на малки вратички за феновете на футбола, разясни Валентина Станкова, която е мениджър на отбора.
 

Женският ни отбор връща футболната слава на Бургас



Успешните ни футболистки ще покажат умения и ще ритат заедно с по-смелите гости на феста. След бързото изкачване на клуба до челни места в България, сега именно ЖФК "Бургас" получи честа да се включи в Европейското първенство, което ще се проведе в курорта "Албена". 
За спорта, културата и пулсиращият арт живот на Бургас на 11 и 12 май, чуйте повече в звуковия файл от Михаела Бошева и Валентина Станкова: