Децата слушат приказки през iPhone, родителите гледат футболното първенство
Децата слушат приказки през iPhone, родителите гледат футболното първенство / netinfo

Създателите на приложението „Приказки за деца” за iPhone, което счупи всички рекорди в българския магазин за мобилни апликации на Apple, намаляват цената на 0,79 евроцента. Промяната се прави във връзка със старта на Европейското първенство по футбол.

Офертата е част от новата рекламна стратегия за промоция на апликацията - „пуснете приказки на децата си, за да гледате спокойно мачовете” от Европейското първенство. „Вярваме, че когато намерите интелигентно забавление на децата си каквито са класическите световни приказки и песнички, съчетани с нови технологии като iPhone, ще успеете да приковете вниманието им и да гледате на спокойствие мачовете от европейското,” казват авторите на приложението.

„Приказки за деца” се превърна в най-продаваната българска програма в магазина на Apple само за няколко дни след официалното си излизане в края на април. Само този уикенд приложението се предлага в App Store промоционално на по-ниска цена. Създателите съобщават, че в часовете до 12 юни мобилната апликация, която позволява слушане на 163 детски приказки и песнички през мобилен телефон, ще се предлага с отстъпка от 50% на най-ниската възможна цена от 0,79 евроцента.

„Приказки за деца” е категоричен лидер в българският магазин на Apple, но създателите се надяват, че ще достигнат и до многото българи в чужбина.

Програмата „Приказки за деца” може да бъде свалена от ТУК