Върба: По- умният отбор ще отвори вратата към групите на УЕФА
Върба: По- умният отбор ще отвори вратата към групите на УЕФА / netinfo

Пресата в Словакия отделя нужното внимание на предстоящия двубой Жилина – Левски. Весник „Спорт” излиза със заглавие на страницата посветена на двубоя „Чукане на вратата на групите”.

Там са дадени предполагаемите състави на двата тима и какво са казали старши треньорите в деня преди мача. Очакванията на колегите са Жилина да започне с Перниш на вратата и пред него Пекарик, Вомачка, Пецалка, Лейтнар, Белак, Щърба, Йеж, Владавич, Адауто и Щивар.

За Левски, според весника, ще започнат Петков,Миланов, Рабех, Бистрон, Вагнер, Зе Соарес, Миро Иванов, Гаджев, Жоазиньо, Георги Иванов и Жеан Карлос. Весник „Спорт” публикува снимка на Емил Велев от посрещането на отбора на летището в Братислава.

Старши треньорът на Жилина Павел Върба иска отборът му да играе умно и да победи без да допусне гол. За него двубоят е много важен за Жилина. Върба споменава, че Левски има 5 национали на България, двама младежки национали и много чужденци.

Той се спира персонално на качествата на Живко Миланов, Лусио Вагнер, Миро Иванов и Георги Иванов. Върба е убеден, че само с математика няма да стане и Жилина го очаква труден двубой. Какво казва Емил Велев го има в отделен материал в сайта.

Феновете на Левски могат да си закупят билети и на касите на стадиона, ако досега не са го направили. Ще има каса за гостуващите фенове, където ще бъдат продавани до началото на мача останалите 250 билета непродадени в София.