Сър Алекс заяви: Видях се с Кристиано, той остава в Юнайтед
Сър Алекс заяви: Видях се с Кристиано, той остава в Юнайтед / netinfo
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че Кристиано Роналдо ще остане в тима и няма да премине в Реал Мадрид през лятото, като призна, че се е срещнал с играча миналата седмица.

На специална пресконференция в Южна Африка в петък, шотландският спец заяви, че се е видял с 23-годишния състезател в Лисабон, където е обсъдил бъдещето на португалеца и по този начин потвърди спекулациите от по-рано, че двамата са се срещнали.

„Срещата мина добре – и двамата изразихме гледните си точки. И двамата споделихме позициите си”, заяви Фърги, цитиран от „BBC Sport”.

„Мога да заявя, че Роналдо ще остане в Манчестър Юнайтед и през следващия сезон. Няма да бъде продаван”, продължи сър Алекс.

От Юнайтед се надяват, че изявлението на мениджъра ще сложи край на спекулациите, около бъдещето на Кристиано Роналдо.

„Не съм се притеснявал или панирал, тъй като знаех, че играчът се намира под контракт с тима, така че правотата бе на страната на Манчестър Юнайтед. Хубавото е това, че което си говорихме с Роналдо, ще остане само между нас. Запазихме тишина по тези изцяло вътрешни неща за клуба”, коментира още Фъргюсън, който потвърди, че Кристиано ще отсъства от терените в продължение на три месеца след операцията на глезена.