Рамос се отказа от Бербатов, бъдещето му ясно до часове
Рамос се отказа от Бербатов, бъдещето му ясно до часове / netinfo
Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос даде да се разбере, че се е отказал от Димитър Бербатов и планира предстоящия сезон без българина в състава си.

Берба бе оставен извън групата на „шпорите” за гостуването на Челси (1:1). Испанският специалист призна, че очаква той да премине в Манчестър Юнайтед преди края на трансферния прозорец – тоест до полунощ тази вечер.

„Не знам къде е Бербатов, а и той не е в състояние да играе”, заяви Рамос, който вече намери заместник на капитана на националния отбор. „Когато трансферният прозорец затвори ще имаме повече опции с Роман Павлюченко и всички други, които пристигнат в последната минута”.

„Дарън Бент работи много усърдно, за да заслужи титулярно място. Павлюченко ще донесе още качество в отбора, той е известен със своите възможности. Надяваме се той да се приспособи бързо, защото идва от друга страна”.

„За него ще е наистина важно да се адаптира, за да можем да го видим да играе много добре за нас”, допълни Рамос.

Междувременно, информационната агенция Блиц съобщи, че от снощи в Лондон са ръководствата на Тотнъм и Манчестър Юнайтед, както и самият Бербатов и неговият агент Емил Данчев. Според агенцията днес нападателят трябва да премине медицински тестове и официално да стане играч на Манчестър Юнайтед.