Младежите почетоха децата край Лим
Младежите почетоха децата край Лим / netinfo
Целият ни младежки волейболен отбор почете с цветя 12-те деца, които загинаха в река Лим. Играчите на Христо Райчев отидоха на лобното място и положиха цветята пред паметната плоча, която е до мястото където бе трагедията на 4 април 2004година.

Преди това младежите ни победиха Сърбия в 3-ата контрола помежду им играна в Иваница. Трикольорите ни загубиха първите две проверки 2:3 гейма и 0:3, но вчера се реваншираха. Този път старши треньорът Христо Райчев използва всичките си проекто-титуляри, след като заради контузия в китката не игра в първите две срещи посрещачът Тодор Вълчев, а либерото Иван Петров имаше стомашно разстройство.

„Плавите дръпнаха 2:0 гейма, след като спечелиха на 22 и 23 точки и вече се виждаха победители отново за кеф на близо 150-те зрители в залата. Не така обаче мислеха трикольорите ни, които буквално попиляха съперника в следващите части на 18, 20 и 12 точки. Най-резултатен бе Цветан Соколов с 25 успешни отигравания, Вълчев добави 20 точки, а Теодор Тодоров и Мартин Палийски се отчетоха с по 5 блокади” информира тим-мениджърът Христо Апостолов.


Нашите веднага след мача потеглиха за България, като до сряда е се готвят в Дупница. В сряда летят за допълнителната квалификация в Беларус, където ще спорят с Турция, Естония и домакините за 2-те места даващи право на участие на Европейското.