Хидинк: Ще сложим край на надеждите на Англия
Хидинк: Ще сложим край на надеждите на Англия / netinfo
Селекционерът на Русия Гуус Хидинк е убеден в победата на неговия тим при гостуването на Израел в събота с среща от квалификационна Група Е за Евро 2008, която почти сигурно ще класира Сборная на шампионата през следващото лято.

„Ние знаем, че трудно ще победим Израел като гост, но ние сме напълно убедени в успеха”, твърди Хидинк.

„Победата срещу Англия беше голям трамплин за нас и ние отиваме за голове в Израел. Преди мача с Англия работехме над две тактики – една за задържане и една за атака.”

„Когато изоставахме на полувремето, моите играчи лесно промениха тактиката. Мисля, че ще използваме това през второто полувреме в Израел, ние трябва да спечелим.”

„Аз свалих средната възраст от 29 на 23 години и това ще ни помогне за Световното първенство през 2010 година”, каза още Гуус Хидинк.

Начело в Група Е с 26 точки от 10 мача е Хърватска, която се нуждае от равенство при гостуването си на Македония за да се класира за европейския шампионат.

Англия е на второ място с 23 точки от 11 мача, а Русия е трета с 21 точки от 10 мача. Ако Русия победи при гостуванията си на Израел и Андора е класира със сигурност, в противен случай ще трябва да се надява на неуспех на Трите лъва при домакинството им срещу Хърватска в последния ден на квалификациите.