Де Силвестри: Габриел беше мой приятел
Де Силвестри: Габриел беше мой приятел / netinfo
Защитникът на Лацио Лоренцо Де Силвестри сподели, че е потресен от смъртта на Габриеле Сандри, който е бил близък негов приятел.

Бранителят на орлите споделя, че дори е получил съобщение от Сандри непосредствено преди злополучния инцидент, в който той му е написал, че е работил цяла нощ, но въпреки това тръгна за Милано, за да гледа на живо двубоя с Интер.

Известният римски диджей бе убит вчера от пътен полицай, който по непредпазливост е възпроизвел смъртоносен изстрел, след като се е опитал да разтърве сбили се фенове на Ювентус и Лацио.

„Нямам думи” - заяви Де Силвестри – „Той ще остане завинаги в моето сърцето и в сърцата на феновете. Аз дори му подарих моята фланелка след мача с Каляри.”

„Той ми каза, че е работи до 6 сутринта и се приготвя да тръгне към Милано, за да ни гледа. За да бъда честен, не знам, какво се е случило.”

„Очаквам да разбера какво е станало и искам да кажа „стоп”, не можем да продължаваме по този начин. Случват се все повече такива инциденти, спортът няма да спечели нищо от това”, каза още десният защитник на Лацио.