Андонов: Ако получа шанс, ще мога да съградя този разграден двор
Андонов: Ако получа шанс, ще мога да съградя този разграден двор / netinfo
Старши треньорът на Марек Альоша Андонов заяви след домакинската загуба с 0:3 от Вихрен, че ако му се даде шанс, може и да се опита да съгради отбор, който през следващите години да е фигура в професионалния футбол.

Тимът от Дупница е много близо до изпадане, след като заема предпоследната позиция в първенството, три кръга преди края на росния шампионат.

„Мисля, че преди малко казах причините, не искам да се впускам пак, но според мен не трябваше да загубим с 3:0, но ако имахме малко късмет и шанс, както го имаше отборът от Сандански, мачът можеше да го решим още през първата половина”, каза треньорът.

„Оттук-нататък трябва да се положи една здрава основа. Ако Дупница иска да има отбор в професионалните дивизии, трябва сериозна работа, време и да се налеят здрави основи.”

На въпрос може ли да съгради, този разграден двор, който представлява в момента Марек, Альоша Андонов заяви: „Тук не знам дали е имало двор и къща, но ако се получи едно разбиране от ръководството смятам, че ще мога да съградя този разграден двор.”