Адебайор даде пореден сигнал на Арсенал за трансфер
Адебайор даде пореден сигнал на Арсенал за трансфер / netinfo

След като вчера се появиха поредните статии в медиите на Острова, че Емануел Адебайор почти сигурно ще остане в Арсенал, днес вече нещата изглеждат по съвсем различен начин, след като самият футболист даде знак за точно обратното.

Според „Сън” той е дал ясен сигнал на ръководството на „артилеристите”, че иска да бъде продаден колкото се може по-скоро.

Интерес към нападателя проявяват Милан и Барселона, които са готови да извадят доста солидна сума пари, а според самия Адебайор, Арсенал само ще спечели от подобна сделка.

„Ако те са готови да дадат 50 милиона за мен, след като ме купиха за 10 милиона, мисля, че ще имат голяма облага”, сподели 24-годишният нападател.

„Помолих Арсенал да прегледат предложенията и да разберат какво искат. Получих обещанието на Арсен Венгер, че ще ми се обади следващата седмица. Чакам отговора им и тогава ще реша”, сподели тогоанецът

„Искам да знам преди 21 юли, когато трябва да се върна за първата тренировка. В момента съм в такава позиция, че не знам къде ще играя”, каза още Адебайор.