Видеоклип „Последният ден“ ни кара да се замислим за смисъла на живота
Видеоклип „Последният ден“ ни кара да се замислим за смисъла на живота / milen.parvanov

Група приятели създадоха видеоклип, представящ борбата между доброто и злото и състоянието, до което са доведени съвременните хора - изобразени като „слепци".

Музикалното произведение е инструментал, със заглавие „Последният ден". Автор на музиката и сценария на клипа е Милен Първанов.

"Ние често забравяме смисъла на човешкото си съществуване. Защо сме тук и каква е задачата ни през краткото ни пребиваване на Земята? Този въпрос рядко си го задаваме, защото сме заслепени като в просъница с притъпени възприятия, за целта на нашия човешки живот. Нужно е да си припомним кои сме ние и да отстраним завесите, които пречат на правилната ни преценка. Нашата цел е просто да бъдем хора", казват създателите на видеото.

Видеоклип Последният ден ни кара да се замислим за смисъла на живота
netinfo

По думите им всеки човек би открил себе си в лицето на другия и би разбрал, че задачата ни е преминавайки пътя си да станем по-добри и по-човечни.

В края на клипа доброто побеждава злото и хората отварят очите си за нов по-добър свят.

Целта на авторите е чрез посланието, което носи музиката и видеото, да бъде провокиран размисъл за смисъла на човешкият живот и да си припомним, че въпреки динамиката, в която живеем, ние не трябва да забравяме, че сме преди всичко хора.

Други новини от Плевен