/ NOVA
Повишени и уволнени служители, мениджъри с високи амбиции и сбъдните мечти ни очакват в четвъртия сезон на документалното риалити
Документалното риалити „Шеф под прикритие“ се завръща в ефира на NOVA с още по-вълнуващ четвърти сезон на 26 февруари. Всяка сряда от 22:00 часа зрителите ще станат свидетели на неочаквани житейски обрати, нервни и напрегнати моменти, уволнени и повишени служители, сълзи от радост и сбъднати мечти.

Амбициозни български мениджъри ще напуснат комфорта на своите офиси, за да се изправят с реалните проблеми и предизвикателства в бизнеса. Напълно дегизирани, те ще започнат работа от най-ниското ниво в собствените си компании. Само така ще разберат какво се случва отвъд удобните бюра и ще придобият реален поглед върху състоянието на бизнеса си и отношението на служителите към него. Сред участниците има млади мениджъри на строителни и таксиметрови компании, на фирми за ремонтни дейности, производство и услуги. Всички те ще приемат предизвикателството да попаднат в заплетени ситуации, да видят от първо лице безхаберни служители, но и изключително лоялни, за които ще отворят сърцата си.

Документалното риалити „Шеф под прикритие“ ще разкаже много трогателни истории - мениджър, който помага на служителя си да започне собствен бизнес и такъв, който купува къща на свой подчинен. Предстоят много поучителни истории, както и сбъдването на една мечта - зрителите ще видят как работник на 77 години се учи да управлява самолет.

В четвъртия сезон екипът на формата работи с нови, неизползвани досега методи, които успешно заблуждават служителите за наличието на камери по време на работния процес.

Не пропускайте завръщането на „Шеф под прикритие” на 26 февруари от 22:00 ч. по NOVA. Всичко за предаването и неговите герои следете на сайта на NOVA,
както и на Facebook страницата.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук