/ netinfo
На 11 ноември “София Хотел Балкан” ще събере на едно място добродеятели от различни сфери на дейност по повод ежегодния благотворителен бал на фондация „Сийдър“. За 12-та поредна година представители на бизнеса, дипломати, публични личности, както и най-верните и дългогодишни поддръжници на фондацията ще дадат своя принос за развитието на дейността ѝ.

Гостите на бала ще се насладят на интересна програма, благотворителен търг с предмети с висока колекционерска стойност и томбола с много награди. Боксови ръкавици на Кубрат Пулев и екип на Ивет Лалова, подписани от легендарните спортисти, са само част от предметите на търга.

Сийдър
netinfo

Ангажираните към каузата личности ще могат да наддават за много преживявания и предмети, които ще предизвикат интереса както на почитателите на спорта, така и на ценителите на изкуството или на привържениците на екстремните изживявания и адреналина. Водеща на търга ще бъде Преслава Фентъм-Флетчър, сертифицирана от Аукционна къща „Кристис“ и директор на организацията Action for Russia’s Children (ARC).

Актрисата Яна Титова ще бъде водеща на бала за втора поредна година, като този път ще й партнира актьорът Александър Алексиев. За доброто настроение по време на вечерта ще се грижат музикантите Пейо Филипов и „Камино бенд“, а специален гост ще е виртуозният цигулар Хари Ешкенази.

Средствата, набрани от кувертите, търга и томболата, ще бъдат инвестирани директно в грижата за децата и младежите в центровете на „Сийдър“.

Фондация "Сийдър" е неправителствена организация, активен участник във формулирането, изпълнението и оценката на политиките в областта на деинституционализацията. Вече 12 години тя работи за закриването на държавните домове за деца, извеждането на децата оттам и настаняването им в семейства или в съвременни центрове от семеен тип, където те да получат качествена грижа. Към момента „Сийдър” управлява 9 социални услуги в градовете Кюстендил и Казанлък, където предоставя 24-часова индивидуална грижа и специализирана подкрепа на над 100 деца и младежи в неравностойно положение.

Всеки, който желае да присъства на благотворителния бал може да резервира куверт или маса на office@cedarfoundation.org.