шеф Виктор Ангелов
шеф Виктор Ангелов / NOVA
Епично състезание за оставане в Hell’s Kitchen - тази вечер по NOVAЩе гледаме амбицирани готвачи, казарма в кухнята, коварни удари под кръста и готварски умения по трънливия път към успеха
Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще видят епична битка между сини и червени по време на вечерната резервация, като Светлана и Татяна ще се изправят една срещу друга не само като индивидуалисти, но и като водачи на своите отбори. Едната кухня ще се превърне в истинска казарма с амбициран генерал, а в другата ще станем свидетели на коварни играчи, удари под кръста и опити за стягане на редиците. Светлана или Татяна ще успее да докаже, че мястото й е в Кухнята на Ада и ще продължи състезанието за голямата награда до край? Какъв ще е финалът на днешния решаващ епизод на Hell’s Kitchen, ще разберем след броени часове по NOVA.

Светлана
NOVA

Преди това ще видим как двете номинирани ще се изпотят доста в стремежа си да покажат на шеф Виктор Ангелов коя е по-добрата. Ще има главен герой в чиния, а каква ще му е гарнитурата, ще зависи от знанията и уменията на двете да покритият успешно дисциплината троен готварски скок. Коя от двете ще бъде по-бърза, по-сръчна и по-умна ще разберем довечера.

Татяна
NOVA

Ще има ли обаче чиния, която да е наслада за окото и небцето на взискателния шеф Ангелов? Ще е забавно и образователно – ще научим какво е рататуй, кой е Пол Бокюз и с какво са се хранили гладиаторите, а на края – топ чинии. Победителят ще има предимството да си избере отбора, с който ще се състезава по време на вечерната резервация, но и ще получи още една привилегия. Каква ще бъде тя – от 21:00 часа по NOVA.

Вечерната резервация ще постави началото на епична битка между началниците на двете кухни по пътя им за оставане в Hell’s Kitchen. ВИП гостите на ресторанта в лицето на голямата певица Николина Чакардъкова, известният диригент Максим Ешкенази, трио Трик и фолк сензацията Галин ще наливат допълнително масло в огъня на адската кухня.

гости
NOVA

Дали ще успеят да ги нахранят или звездите ще си тръгнат разочаровани от Hell’s Kitchen, ще стане ясно след броени часове по NOVA. Сигурно е, че вечерната резервация ще опъне до скъсване нервите на шеф Ангелов. Един отбор ще се озове в казармата с генерал, чието оставане в Hell’s Kitchen е заложено на карта, а другият отбор ще затъва дълбоко в блатата на грешките, смяна на караула, удари под кръста и коварни ходове.

гости
NOVA

Какво ще се случи на финала и кой ще продължи да готви „като за последно“ в Кухнята на Ада ще разберем тази вечер в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Ето кои са колоритните участници в новия сезон на Hell’s Kitchen (СНИМКИ)

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA