/ ThinkStock/Getty Images
Ентусиасти съчетават тръпката от скока с парашут с оригинално предложение за брак
94174
Ентусиасти съчетават тръпката от скока с парашут с оригинално предложение за брак
  • Ентусиасти съчетават тръпката от скока с парашут с оригинално предложение за брак
Предложението за брак, съчетано със скачането с парашут се превръща в тенденция през последните няколко години, заяви за "Дарик" Силвия Стоянова - част от екипа на "Скай Дайвинг София". Екстремното изживяване е  популярен подарък за отпразнуването и на 50-годишнина.

Романтичен мъж предложи брак на половинката си в балон над София
 
Все повече хора искат да съчетаят тръпката от скока с парашут с оригинално предложение за брак. По думите на Силвия Стоянова желаещите да опитат екстремното изживяване през един от летните месеци, наброяват близо 200 човека при тях, а през почивните дни, тандемните скокове продължават от сутрин до вечер. Най-често това са хора между 20 и 30 години, но не липсват и желаещи на всякаква възраст.

Българин се гмурнал на 6 метра под водата, за да направи предложение за брак (ВИДЕО)

Няма отказали се от скока хора, защото страхът бързо се измества от приятното усещане на свободно падане, посочи Силвия. Най-малкият ентусиаст парашутист при тях е на 10 години, а най-възрастният е дама на 85 години. Скачането с парашут може да не е просто доза адреналин, но и изненадващ подарък за различни поводи.

Англичанин предложи брак от корицата на списание (СНИМКИ)

Според Силвия Стоянова жените са малко по-смели от мъжете, но пък силният пол по-често е склонен да опита отново или да се научи да скача сам.