След дълъг период от време някои от обвързаните жени и мъже започват да се оглеждат за нови вълнения. Лятото е най-подходящото време за кратка авантюра, която да внесе малко емоция в монотонното ежедневие. Сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина дава няколко съвета:

„Вярвам, че флиртът е много важна част от живота и всяка двойка трябва да има лично пространство. Може да са само три дни, но да са по женски или по мъжки“, казва тя.

флирт
Thinkstockphotos

Според нея лятото е най-подходящото време за това, а след забавленията на плажа, коктейлите и летните емоции ще се върнете още по-влюбени в своя партньор. Флиртуването прави живота по-цветен и красив.

флирт
Thinkstockphotos

"Но каквото се случва извън дома, си остава извън дома", съветва Наталия.

Летните свалки - полезни или вредни (ВИДЕО)

Има и моногамни партньори, които нямат нужда от това, но много често единият има нужда от флирт и от освежаване на връзката.

флирт
Thinkstockphotos

Сексологът смята, че изневярата не е повод за развод. Тя може да ви донесе дори повече подаръци, пари и възможности. Но също е сигнал, че някъде грешите. Може би сте се потопила почти напълно в образа на майката-домакиня, не обръщате внимание на партньора си или на външния си вид.

секс
Thinkstockphotos


И още:

Топ дестинациите за ваканционен флирт (СНИМКИ)

Сексуалният темперамент според зодията

Местата, на които жените обичат да флиртуват

Най-глупавите опити за свалка

4 нестандартни места за горещ секс през лятото (ВИДЕО)

Защо правим повече секс през лятото? (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук