Местата, на които жените обичат да флиртуват
Местата, на които жените обичат да флиртуват / снимка: Impact Press Group, архив

На кои места жените се отпускат и могат на воля да флиртуват с противоположния пол? Ако сте се чудели къде точно да заговорите Нея и тя да не ви отпрати веднага, следващите редове са за вас.

Много по-вероятно е жена да даде телефонния си номер, ако се намира в близост до цветарски магазин, например, откриха френски изследователи.

Вече не е нужно да харчите пари за огромни букети или да сваляте жени в цветарски магазини. Защото единственото, което е необходимо е да се намирате близко до магазин за цветя, обясниха френски учени от Южен Бретан.

Те провели експеримента с помощта на петима доброволци, които искали телефонните номера на млади жени на възраст между 18 и 25 години, предава БГНЕС. Общо 600 момичета били омаяни от тайнствените ухажори, без дори да предполагат, че са обект на научен експеримент.

Оказало се, че представителките на нежния пол са по-склонни да излязат на среща с мъж, който ги е заговорил близо до цветарски магазин. Всяка седма жена дава телефонния си номер в района на сладкарски магазин, а 10% от жените са склонни към флирт, ако се намират близко до магазин за обувки.