Най-глупавите опити за свалка
Най-глупавите опити за свалка / MorgueFile.com

Ако техниката ви за свалка е да се запътите към най-близкото момиче и да й прошепнете: "Много ми харесва роклята ти, но ще стои по-добре на пода в спалнята ми", може би е време да се замислите за промяна, тъй като това изречение беше определено като най-глупавия начин за свалка, следван от друга класика: "Търся съкровище, може ли да надникна в пазвата ти".

Данните идват от ново проучване, чиито автори са създателите на приложението за запознанства Flirt Planet във Великобритания.

95% от анкетираните жени споделят, че едва ли биха били очаровани от мъж, който ги сваля с подобни реплики. Две на всеки три жени са останали равнодушни при репликата "Очите ти са като гаечни ключове, всеки път, когато ти погледна, гайките ми се затягат". Също толкова култова е и романтичната идилия: "Ако можех да пренапиша азбуката, щях да сложа Т (ти) и А (аз) заедно".

Повече от половината анкетирани жени признават, че предпочитат да чуят прост комплимент, като "Имаш прекрасни очи", а 44% биха се зарадвали, ако мъжът предложи да ги почерпи, посочва БГНЕС.

Шегите за разчупване на леда са един от многото успешни методи за започване на разговор. Една четвърт от жените смятат това за напълно приемливо.

Ако една жена иска да заговори мъж, най-доброто, което може да използва, е комплимент за фитнес фигурата му.

Разбира се, на среща не се говори за предишни връзки, показват още резултатите от проучването на Flirt Planet. Напиването на първа среща с обекта на привличане според 41% от жените няма да бъде добре прието, а една на всеки четири жени ще се отегчат, ако потенциалният им партньор говори за политика.

Малко под 50% от дамите смятат, че не е редно да си легнат с мъжа още след първата среща. За сравнение само 10% от мъжете приемат това за проблем.

Друг тревожен знак е ако потенциалният партньор закъснее заради "непредвидени обстоятелства". 15% от жените признават, че са използвали тази реплика, за да се измъкнат от неприятна среща.