Певицата Адел изуми всички ни с начина, по който изглежда в момента. Тя свали впечатляващо много килограми и буквално вече е друг човек. Промяната при нея започна след раздялата със съпруга ѝ миналата година. 

Но британската певица не е единствената знаменитост, претърпяла коренна промяна в килограмите си в последните години. Ето някои от най-шеметните трансформации в канала "VIP Virals" във vbox7:

Клои Кардашиян

Промяната при Клои започва, тъй като през целия си живот е била жертва на подигравки по повод килограмите ѝ. И тя като Адел използва раздяла, за да започне на чисто. Днес риалити звездата тренира редовно, не консумира млечни продукти и като цяло спазва нисковъглехидратната диета.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨ @goodamerican ✨

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on


Дженифър Хъдсън

След като ражда сина си през 2009 г., актрисата решава, че трябва да отслабне. Тя е фен на популярната диета Уейт Уотчърс, която у нас е по-известна като "Точковата диета".
 
Сам Смит

Музикантът се е доверил на прочут диетолог, за да постигне невероятната си трансформация. В диетата му не присъстват никакви млечни продукти, както и рафинирани захари. Освен това той тренира със сериозни тежести и прави йога редовно.

Мама Джун

Риалити звездата с помощта на стомашна операция постига невероятни резултати. Днес просто контролира големината на порциите си.