Майли признава, че е прекалила с опиатите по време на събитие за Бил Мъри през 2016-a
Музикални награди, Оскари, концерти и грандиозни рождени дни са част от местата, на които известните признават, че са били под въздействието на опиати, съобщава Vbox7. Ето и кои са звездите, които си признават, че не са били на себе си, по време на официални събития.

Майли Сайръс

Освен дим сесиите си преди награди, Майли признава, че е прекалила с опиатите по време на събитие за Бил Мъри през 2016 г. Докато пее песента на Франк Синатра „My Way“ тя си забравя текста. Извинява се пред публиката с това, че е пушила твърде много марихуана и е забравила текста си.

Дженифър Лорънс

Лорънс признава, че на партито за 60-ия рожден ден на Елън Дедженеръс е била под въздействието на опиати. Докато чака превоза си, няколко рапъри я черпят джойнт, който се оказва доста по-силен от очакваното.

Ник Джонас

Изпълнителят споделя, че е трябвало да представя наградените в Young Hollywood Awards. Предишната вечер негова позната му предлага „някаква близалка от плевели“, благодарение, на която на следващия ден всичко му се движи на забавен каданс. Ник си спомня, че се опитал да направи шега пред публиката, но тя никак не се получила.

Упи Голдбърг

Актрисата признава, че преди да отиде на церемонията на наградите Оскар е пушила марихуана, за да се отпусне. Годината е 1991 г., а тя получава Оскар за най-добра актриса в поддържаща роля във филма „Призрак“ и определено качването и на сцена се оказва истинско предизвикателство.

Кание Уест

През 2015 г. докато приема наградата си за Video Vanguard на VMA, изпълнителят споделя пред публиката, че ако се чудят дали е пушил нещо преди да се качи на сцената, отговорът е да и той си е навил нещо малко преди събитието.

Анна Кендрик

През 2016 г. Анна споделя в мемоарите си „Scrappy Little Nobody“, че е трябвало да отиде в спешно отделение, за да премахнат киста от носа ѝ. Това се случва преди наградите на Independent Spirit през 2008 г. Болкоуспокояващите са толкова силни, че актрисата споделя, че не е знаела къде се намира по време на цялото събитие.