Много знаменитости искат да се снимат за корицата на така наречената еротична Библия. Има някои звезди обаче, които отказват да се снимат за Playboy, въпреки обещаната известност и огромни хонорари. Ето кои са те:

Кейти Пери

Певицата може и да се е снимала за известно мъжко списание, но е категорична, че няма да си съблече дрехите. Те сподели, че макар и да има хубаво тяло, никога не би търсила вниманието, което Ким Кардашиян е привлякла с фотосесията за мъжката Библия. А и родителите й са духовни лица, така че надали биха били доволни от подобна фотосесия.

Кейти Пери
БГНЕС

Кейт Ъптън

Ъптън многократно се е снимала по бански или бельо. През 2014 тя разкри, че на този етап от живота си не би се снимала за Playboy, но си оставя вратичката отворена.

За първи път: Playboy показва на страниците си мюсюлманка със забрадка (СНИМКИ)

Стейси Киблър

Стейси Киблър е най-популярната кечистка. Много пъти е оглавявала класации за сексапил. Въпреки това Стейси категорично отказва да се снима гола и е склонна да прави фотосесии единствено по бельо.

Лейди Гага

Лейди Гага
Gulliver/Getty Images

Една от най-известните съвременни певици, Лейди Гага многократно е получавала предложения за снимки за списанието. Досега не е приемала тъй като счита, че е по-добре хората да я свързват с музиката й, а не с тялото.

Риана

Певицата многократно е позирала провокативно не само за корици, но и във видеоклиповете си. През 2017 тя отказа на списанието, като заяви, че ако го направи, майка й „ще я убие“.

Риана
Gulliver/Getty Images

Ашли Грийн

Звездата от Twilight, Ашли Грийн, отхвърли предложението от 700 000 долара. Има слухове, че причината е тогавашното й гадже Джо Джонас. По това време майка му не подкрепяше връзката му с Ашли и предполагаме, че актрисата е взела това решение, за да натрупа позитиви пред майката на Джо.

Вижте първата не много разголена плеймейтка на Playboy (ВИДЕО/СНИМКИ)

Дженифър Анистън

Никой не можа да повярва на отказа на офертата за Дженифър Анистън. Тя отхвърли 4 милиона долара, плюс добавки към офертата, които можеха да й донесат още 10 милиона долара. Въпреки това, тя се е снимала гола, но за друго списание. Актрисата съобщи, че изданието, за което е позира гола, продава изкуство, а Playboy - секс. Именно затова е отказала огромната сума.

Дженифър Анистън
Gulliver/Getty Images


И още:

Мечтаната парти вечер със Зайчетата на Плейбой (СНИМКИ)

Плейбоят Хю Хефнър през годините (СНИМКИ)

Търг с вещи на Хю Хефнър: От първия брой на Playboy до златен пръстен за виагра

Памела Андерсън се разголва за последно в Playboy (СНИМКИ/ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук