Памела Андерсън се разголва за последно в Playboy (СНИМКИ/ВИДЕО)
Памела Андерсън се разголва за последно в Playboy (СНИМКИ/ВИДЕО) / Guliver/Getty Images

Канадската актриса и секс символ Памела Андерсън се завръща на страниците на Playboy за последното "голо" издание преди редизайна на списанието, което скъсва с "горещите" снимки.

В четвъртък Playboy пусна снимки на 48-годишната актриса, която за първи път се появи на страниците на списанието през 1990 година по бельо.

"Не се мисля за красавица, но знам че имам дълбок, чувствен заряд", казва Андерсън в интервю, придружаващо снимките. "Аз съм малко ексхибиционист и обичам да съм игрива и забавна".

Край на голите жени в Playboy (ВИДЕО)

През октомври Playboy обяви, че спира да публикува голи снимки в емблематичното списание за мъже, отправяйки предизвикателство към ширещата се онлайн порнография.

Списанието, което разчупи табутата на начина на живот през 50-те години на миналия век със снимки на разголени красавици, ще започне да излиза от март 2016 г. с напълно променен дизайн. Playboy обяви, че ще наложи нова линия на еротични и предизвикателни фотоси нанай-красивите жени в света, но без голота.

Playboy Мексико не се отказва от голите момичета

Този ход бележи обрат в списанието, което стартира през 1953 г. със знойната Мерилин Монро на корицата си, нарушавайки табуто жените да се показват голи.

Защо Playboy се отказва от голите момичета (ВИДЕО)

Памела Андерсън, известна от телевизионния сериал "Спасители на плажа", ще бъде на корицата на списанието за 14-и път и това ще бъдат последните й разголени фотоси там. Изданието ще бъде пуснато за продажба на 11 декември.

Източник: БГНЕС