Певицата и фотомодел Кейти Прайс
Певицата и фотомодел Кейти Прайс / Gulliver/Getty Images
Изминаха дни от смъртта на Хю Хефнър, а основателят на списание Playboy все още е една от най-горещите теми за таблоидите. Въпросите и догадките се множат - какво има в завещанието му, колко ще наследи съпругата му – 60 години по-младата Кристъл Харис, какво се е случвало в имението му...

Вдовицата на Хю Хефнър няма достъп до наследството му, но няма да остане без нищо

А модели и бивши Playboy “зайчета“ вече се надпреварват да „разкриват мръсните тайни“ на починалия на 91 години основател на любимото на поколения мъже списание.

Певицата и фотомодел Кейти Прайс довери, че неведнъж е била свидетелка на креватните сцени с участието на починалия на 27 септември основател на Playboy Хю Хефнър, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Хю Хефнър и Кейти Прайс на парти в Санта Моника през 2002 година
Хю Хефнър и Кейти Прайс на парти в Санта Моника през 2002 година Gulliver/Getty Images

Той използвал с любовниците си странни секс играчки, напомнящи по форма на футуристичните прахосмукачки от фирмата "Дайсън". Прайс неведнъж е ставала свидетелка на подобни изпълнения, въпреки че по нейните думи никога не е взимала пряко участие в тях.

Животът на Хю Хефнър – мъжът, променил нагласите към секса

"Хю ми предлагаше да стана негово момиче, но аз отказах!", призна фотомоделът.

Кейти Прайс започва кариерата си като топлес модел от култовата трета страница на таблоида "Сън". След това тя взе псевдонима Джордан и увеличи обема на гърдите си.

Кейти Прайс
Кейти Прайс Gulliver/Getty Images

По-късно тя започна да се снима за мъжки списания и дори попадна на корицата на няколко броя на списание Playboy. Заедно с няколко други модела тя живя известно време в имението на Хефнър в Лос Анджелис.

Кейти Прайс не е първото момиче от страниците на Playboy, което говори за Хю Хефнър. Миналата седмица моделът Холи Мадисън разкри колко неприятен е бил животът ѝ в имението на издателя.

Холи Мадисън
Холи Мадисън Gulliver/Getty Images

Тя разкри, че като едно от „зайчетата“ на Хю Хефнър трябвало да спазва вечерен час, била принудена да напусне работата си и да промени прическата си.

Починалият на 91-годишна възраст медиен магнат се изявяваше като убеден привърженик на полигамията. От 2000 г. той живееше в своето имение с момичета на възраст между 18 и 28 години.

Хю Хефнър беше женен три пъти и стана баща на четири деца. 

Животът на Хю Хефнър е като холивудски филм, вижте повече за него:

Вижте в снимки Кристъл Харис – младата вдовица на Хю Хефнър 


“Зайчета“ и други знаменитости тъгуват по Хю Хефнър (СНИМКИ)

Плейбоят Хю Хефнър през годините (СНИМКИ)

„Свръхсексуализиран Питър Пан“ или пророк: 14 факта за Хю Хефнър