На 4 март беше премиерата в България на новия "Батман", който всички чакахме с огромно нетърпение. До момента лентата буквално разбива боксофиса и катери класациите за най-хитов блокбъстър от последните месеци. В него участва ослепителната дъщеря на Лени Кравиц – Зоуи.

Тя играе легендарната Жена-котка във филма, а всички критици споделят, че това е най-великолепната жена-котка на всички времена, пише каналът на Михаела Самарджиева във vbox7. Зоуи всъщност не получава наготово ролята, въпреки звездните си родители. Конкуренцията е доста сериозна и до последно фаворитките са три – Зоуи, Теса Томпсън и Лупита Ньонго. Режисьорът Мат Рийвс обаче избира Зоуи, казвайки ѝ просто "Ти си тя".
 

Джейсън Момоа е първият, който поздравява Кравиц за ролята на Жената-котка. Прави го в социалните мрежи с тяхна обща снимка и текст "Толкова съм горд с мечето Зозо". По-късно секси дъщерята на Лени се появява на корицата на "ELLE" със запомнящо се и доста лично интервю.

Зоуи Кравиц
Gulliver/Getty Images

Естествено, веднага се заговори за връзка между нея и новия Батман – Робърт Патинсън, но и двамата твърдят, че слуховете са твърде преувеличени. Но Зоуи е наистина великолепна.