Жени Калканджиева е първият напуснал Съквартирант в Big Brother: Most Wanted

Днес в  Big Brother: Most wanted се проведоха първите номинации, а след тях и светкавични елиминации. Съквартирантите гледаха заедно номинациите и имаха възможността да видят и коментират случващото се в Къщата.
 
Най-номинираният Съквартирант беше Весела, певицата събра цели 7 номинации. Основната причина за това се оказа поведението й и фактът, че заради нея губят мисии и нямат бюджет.
 

Освен нея в номинациите попаднаха още Весела, Жени, Никита и Стойко.

Зрителите гласуваха и избраха Жени да е първият напуснал Къщата. Пред Ники Кънчев тя сподели, че е изненадана и връчи щита на SDI на Златка и Благой, защото за нея любовта е най-важна.

Жени Калканджиева

Едни от най-интересните номинации днес бяха тези на Стоян Роянов  Я Я, който заяви, че няма кой да номинира. Наложи се Биг Брадър да го помоли да излезе от изповедалнята и да помисли още веднъж, за  да намери причини за номиниране.
 
В крайна сметка ЯЯ не успя да номинира никой и Биг Брадър наказа всички със спиране на топлата вода до второ нареждане. Тази постъпка на ексцентричния музикант му навлече гнева на част от Съквартирантите. Дали това ще се отрази в следващите номинации, следва да видим в Big Brother: Most Wanted.
 

Как ще живеят Съквартирантите без топла вода, какви са реакциите след първите елиминации и как се справят участниците с мисията „Сериал“, ще видим утре от 21:00 часа в Big Brother: Most wanted по NOVA.
 
Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.