Йелена Александров е различното, но модерното лице на модата у нас, а и в съседна Сърбия. Със сигурност сте попадали на нейна снимка някъде из Instagram и сте си мислили, че е една от западните хубавици без да си давате сметка, че тя си е едно от многото красиви балкански момичета. Каналът "Най-яките мацки" във vbox7 разказва:



Йелена е плюс сайз модел и се гордее с това. Просто обича тялото си. Не че не е искала да отслабне, напротив. Признава, че има дни, в които иска да е слаба, но в края на деня любовта ѝ към вкусната храна надделява.

Йелена е на 23 г. и е родом от Димитровград, днешна Сърбия. Не може да каже категорично дали е българка и сръбкиня, казва, че има черти и от двете.



Красавицата е едно от момичетата, които са лица на колекцията от бельо на Николета Лозанова. Пред камерата на "На Кафе" признава, че да се снима по бельо е било голямо предизвикателство за нея, тъй като не е с типичните за моделите форми.



Но пък нещата се получили по-добре, отколкото е очаквала. Вместо лошите коментари, които смятала, че ще получи, отзивите били повече от добри. 

Йелена харесва себе си и вярва, че давайки личен пример, много други момичета, които не се вписват в стандарта за форми на тялото днес, ще го направят. А ако отслабне един ден, то ще бъде изцяло нейно решение и ще го направи за себе си.



Какви са разликите между българките и сръбкините? Много просто - българките изглеждат еднакво, а сръбкините винаги гледат как да се различават една от друга.



В момента Йелена живее в България, в София. Работи в салон за красота заедно с някои от най-известните имена на родната сцена.

И още:

Ревю с пищни моделки нажежи страстите (СНИМКИ)


Как Ашли Греъм промени света на модата завинаги (ВИДЕО)

Закръглени и секси: Plus size моделите завладяха модния свят (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук