Тя е пищна, секси, красива, уверена в себе си и любимка на цял свят. Тя е момичето, което отвори вратите на модния свят за манекенки с всякакви фигури и размери. Тя е Ашли Греъм – закръгленият модел, който промени модата завинаги.

Пищни, слаби и дори бременни модели представиха „Диви и готини“ на Риана (СНИМКИ)
 
Ашли Греъм е първият plus size модел, сключил договор с гигант в индустрията. Красавицата влезе в историята, като стана лице на Revlon през януари 2018 година.

Закръгленият модел Ашли Греъм променя света (ВИДЕО/СНИМКИ)
 
„Пухкавите момичета никога не получават такива договори. Бях на седмото небе от щастие, плаках от радост“, сподели Ашли Греъм за договора. Тя е и първият plus size модел, открил дефиле на Нюйоркската седмица на модата. Да откриеш ревю на толкова голямо модно събитие – такава чест никога не се е падала на пищна манекенка досега.

Пищната Ашли Греъм, в която светът се влюби (СНИМКИ)
 
Модна къща Christian Siriano обаче избра именно Ашли Греъм да открие шоуто им в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк през февруари. И не на последно място – Ашли Греъм е първият в историята plus size модел, изгрял на корицата Sports Illustrated.

Закръглени и секси: Plus size моделите завладяха модния свят (СНИМКИ)
 
Красивата брюнетка споделя, че приема като лична мисия да накара жените в цял свят да не се притесняват от външния си вид и да не се страхуват от несъвършенството.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling bold in @violetabymango🦓 #IamwhatIam #violetabymango

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on


Модел кърми бебе, докато дефилира за Sports Illustrated в Маями (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
Ето защо моделът използва славата си да докаже на дамите с по-закръглена външност, че и те могат да бъдат секси.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук