Супермодел, активист, автор, дизайнер и момиче с горещи плакати, за които всеки мъж мечтае. Тя е жената, която успя въпреки неодобрението ѝ от модната индустрия, изкачвайки се в редиците на най-добре платените модели в света. Мнозина все още я възприемат като аномалия, въпреки милионите ѝ последователи в Instagram и рекордните продажби на модната ѝ линия.

30-годишната пищна красавица Ашли Греъм промени правилата. Какво я различава от останалите красавици по кориците на модните списания? Най-вече фактът, че мерките ѝ не са 90-60-90. Всяка нейна фотосесия руши стереотипи и проправя път за жените с извивки в свят, досега запазен само за слаби модели.
 

We are going to have one sexy summer 🔥#AshleyGrahamLingerie x @additionelle

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on


Фактът, че фигурата ѝ не е като на повечето модели изобщо не пречи на сексапилната брюнетка да завладее кориците на едни от най-популярните списания, а именно Maxim и Sports Illustrated. Красавицата е позирала и за модната библия Vogue, красила е и страниците на Elle и Glamour.

Ашли Греъм блести и на корицата на августовския брой на Harper's Bazaar.
 

August @bazaaruk🌹

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on


Вижте още снимки на пищната Ашли Греъм, в която светът се влюби (СНИМКИ)

В откровено интервю за списанието тя споделя, че по време на ревюта чува доста подхвърляния по неин адрес от останалите модели, но не им обръща внимание, защото знае, че на подиума представлява по-голямата част от жените.

18 години Ашли се опитва да си отговори на въпроса – Как изглежда красотата, когато изкореним старомодните стереотипи?

Още от 12-годишна възраст чува, че ако иска да бъде модел, ако иска да успее, трябва да се промени и да отслабне:

„Отидох в Ню Йорк на 17 години. Хората си мислят, че винаги съм била добро момиче, но това не е така. Взимах наркотици, спях с неправилните мъже, ядях всякакви боклуци, не работех, просо затъвах. Качих още 25 килограма, а агентите ми казаха, че с кариерата ми е свършено. Тогава се обадих на майка ми и ѝ заявих, че се прибирам у дома. А тя ми каза нещо, което сега изглежда много простичко: „Не се отказвай, твоето тяло ще промени живота на някого някой ден“! И ме насърчи да продължа: „Започни да говориш с повече любов за себе си!“.
Закръглени и секси: Plus size моделите завладяха модния свят (СНИМКИ)

Това се оказал ключовият момент в живота на Греъм: „Разбрах, че трябва да се харесвам такава, каквато съм. Ако аз се мразя, как искам останалите да ме възприемат?!“

В резултат Греъм измислила позитивна мантра, която да си повтаря абсолютно всеки ден, гледайки се в огледалото, веднага след като се събуди. И това променило живота й:

“I am bold. I am brilliant. I am beautiful”. (Аз съм смела. Аз съм блестяща. Аз съм красива).

И ”Beauty beyond size“ (Красота отвъд размерите).

Моделът Ашли Греъм приема като лична мисия да накара жените в цял свят да не се притесняват от външния си вид и да не се страхуват от несъвършенството. Греъм споделя, че иска да използва славата си по най-добрия възможен начин и да докаже на жените с по-закръглена външност, че и те могат да бъдат секси.
 

Just as comfortable as it looks🌴

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on


И още:

Ревю с пищни моделки нажежи страстите (СНИМКИ)

8 красавици, които не крият недостатъците си (СНИМКИ)

Пищната Ашли Греъм: Несъвършенството не е страшно (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук