Ашли Греъм
Ашли Греъм / Gulliver/Getty Images
Прочутата с пищните си форми манекенка Ашли Греъм прикова вниманието към себе си часове след бляскавото дефиле на ангелите на Victoria's Secret.

Ашли Греъм - пищната красавица, която промени правилата (СНИМКИ)

Закръглената красавица, която е рекламно лице на кампанията „Аз не съм ангел“ (#ImNoAngel), пусна в Instagram своя снимка на модния подиум, на която с помощта на фотошоп Ашли си е сложила „ангелски крила“. Към снимката манекенката е „Получих си крилата!“.
 

Got my wings! 🦋💐🌈😜 .. my #AdditionElle wings! #thickthighssavelives

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Ашли Греъм неведнъж е споменавала, че ако от Victoria's Secret ѝ предложат да дефилира на култовото им ежегодно шоу, тя със сигурност ще каже „Да“. Просто от марката бельо ще трябва да включат доста по-големи размери от типичните, които имат в момента.

Пищната Ашли Греъм: Несъвършенството не е страшно (СНИМКИ)

Ашли Греъм има собствена линия бельо за по-пищни дами.
 

💥GIRL POWER💥 this suit is on sale! Link in bio

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Красавицата е посланик на позитивното отношение към закръглените форми. Тя е рекламно лице на кампанията „Аз не съм ангел“, чиято основна цел е да накара пищните дами да се чувстват красиви и секси в кожата си.

Аз не съм ангел: Пищни красавици завладяват интернет (СНИМКИ)

На 20 ноември ангелите на Victoria's Secret дефилираха за първи път в Шанхай. 45-минутното шоу включваше много музика, танци и светлинни ефекти, на фона на които преминаваха манекенките със сексапилното бельо на марката.

За първи път секси ангели на Victoria's Secret дефилираха по бельо в Шанхай (СНИМКИ)

Бразилската манекенка Лаис Рибейро представи "Фантастичния сутиен" от злато и скъпоценни камъни с цена 2 милиона щатски долара. Сутиенът "Champagne Nights" е обсипан със скъпоценни камъни с тегло над 600 карата.

Лаис Рибейро с "Фантастичния сутиен" на Victoria"s Secret
Лаис Рибейро с Guliver/Getty Images

Творението представлява сложна плетеница от златни листа със свързваща презрамките огърлица, осеяни с диаманти, жълти сапфири и сини топази. Изработката на "Фантастичния сутиен", обсипан с близо 6000 скъпоценни камъни, е отнела 350 часа.

Около 50 ангели на Victoria"s Secret взеха участие в бляскавото дефиле
Около 50 „ангели“ на Victoria Guliver/Getty Images

В дефилето на Victoria's Secret участваха "ветеранките" Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Лили Олдридж, Стела Максуел, Тейлър Хил, Джасмин Тукс. Амилна Естевао беше една от дебютантките.

Нежните и красиви ангели на Victoria's Secret отблизо (СНИМКИ)

Преди шоуто обаче стана известно, че Джиджи Хадид и още няколко манекенки, както и певицата Кейти Пери няма да участват в него, заради "политическата чувствителност" на домакините.

Джиджи Хадид разгневи Китай с видео, няма да е ангел в Шанхай

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук