/ ThinkStock/Getty Images
Пухкавите модели Тиа Дъфи и Керин Индър показаха целулит, като се заснеха в кампанията BeBodyAware. Те бяха снимани от фотографа Майя Шърууд.

Пухкавата красавица Ашли Греъм с провокативни снимки (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
Проектът, създаден от Дъфи, цели да представи разнообразието на манекенки с всякакви извивки и да накара жените да обичат телата си. 
Закръглената красавица, която промени правилата (ВИДЕО/СНИМКИ)

Според Дафи нейните снимки толкова били ретуширани, че тя едвам се разпознавала. Сега не иска да крие несъвършенствата, включително целулита. Тя смята, че кампанията BeBodyAware трябва да вдъхновява фотографите и дизайнерите да работят без фотошоп.
 


Идеята е също така, жените да не сe срамуват от телата си.
 

Thanks @cbcnews @cbctoronto for your write up on our @karynindermodel shot by photographer @mayasherwoodphotography #bebodyaware #vogueitalia #vogue #diversity #fashion

Публикация, споделена от Be Body Aware™ Project © (@bebodyaware) на

Тиа признава, че винаги е имала целулит и това я карало да се чувства зле още от тийнейджърските години. Затова сега иска да окуражи други да не се притесняват от него, а да се харесват такива, каквито са.
 

Моделът с пищни извивки Ашли Греъм пък ще се появи на корицата на юлското издание на списание Glamour . Манекенката публикува снимки в Instagram.
 

#ashleygraham @theashleygraham @glamourmag

Публикация, споделена от ASHLEY GRAHAM Fan page 💋 (@ashley_grahammm) на