Числата имат неподозирана сила и разкриват още по-неподозирани тайни за характера и личността ни. Каналът "Видео хороскоп“ във vbox7 дава възможност на дамите да надникнат зад символиката на едни специални числа - числата, които съдбата е отредила на всяка от тях спрямо месеца, в който е родена. Проверете кое е числото на вашата съдба и ще разберете нещо любопитно, което може би не сте знаели.

Януари: числото на твоята съдба е 111

Ти си жена, която винаги се стреми да бъде първа, да бъде номер 1. Родена в първия месец от годината, притежаваш неоспорими лидерски качества, използвай ги мъдро, не налагай волята, а само опита и уменията си.

жена лидер
iStock/Getty Images

Февруари: числото на твоята съдба е 512

Готова си на всичко в името на мира, хармонията, спокойствието, душевното равновесие. Родена през най-краткия месец от годината, ала балансираността, която притежаваш и умееш да вдъхваш на хората около теб, е безгранична.

Ако сте родени на една от тези дати, мисията ви в живота е много специална (ВИДЕО)

Март: числото на твоята съдба е 636

Щастливо число, което винаги носи радост в живота ти. Ти си весела, забавна, покрай теб никога не е скучно, ти си приключенска натура, а предизвикателствата не те плашат, напротив, мотивират те да доказваш способностите си на 100%.

жени
iStock/Getty Images

Април: родена си през четвъртия месец от година и числото на твоята зодия е 714

Ти си перфектната приятелка, мечтателна, добра, мила, отзивчива, винаги готова да съдейства с добър съвет в труден за близките си любими хора момент. Ти си истинско съкровище и никога не бива да подценяваш богатството, което носиш в душата си.

Май: ти си майско цвете, родена в разгара на пролетта, числото на твоята съдба е 864

Орисана си с голям късмет и той винаги ти помага, когато ситуациите и проблемите изглеждат нерешими. Ти вълнуваш околните с тайнствеността си, но когато разкриеш пред тях характера си, всички остават възхитени от добротата и харизматичността ти.

Хората от тези три зодии трябва да присъстват в живота ви (ВИДЕО)

Юни: числото на твоята съдба е 1099

Ти си непредсказуемо момиче, готово на неподозирани щури подвизи. Но когато става въпрос за сериозната част от живота, ти се превръщаш в най-грижовното създание, което би могло да съществува на света.

Юли: лятна чаровница, числото на твоята съдба е 5551

За теб животът поднася даровете си в най-правилните моменти. Никога подходящите за теб неща не се случват по-рано или по-късно от точния миг за това. Вселената има план за теб, ти само следвай пътя си и слушай вътрешния си глас.

жена
iStock/Getty Images

Август: родена, за да блести, числото на твоята съдба е 6789

За теб и идеите ти граници няма, хората лесно запомнят коя си, бързо се превръщаш в център на внимание и трудно биха могли да те изкарат от паметта си.

Нумерологът: 2019 ще е година на радостта. На недоволните ще им е трудно

Септември: числото на твоята съдба е 1717

Ти си амбициозна, знаеш какво искаш от живота и как да го постигнеш, а това, което ти помага най-много е увереността ти и постоянството, което полагаш, за да не губиш ниво, класа и стил.

жена офис
iStock/Getty Images

Октомври: числото на твоята съдба е 8280

Ти си наистина необикновена жена и хората около теб го усещат още при първия си досег до теб - чувствена, нежна, сензитивна. Знаеш как компанията да бъде най-доброто местенце, където човек да разсее мислите си.

Ноември: числото на твоята зодия е 9123

За теб нещата трябва да се случват тук и сега, не обичаш да отлагаш, каквото има да се осъществява, ще се осъществи на момента. Животът ти е изпълнен с малки симпатични случайности и те ти дават знак, че посоката ти перфектната за теб.

Планирай 2019 според зодията си (ВИДЕО)

Декември: числото на твоята съдба е 9991

Родена в последния месец от годината, ти не си от жените, които умеят да са сред последните. в кариерата, в живота, в любовта. Напред те движи интуицията ти, която никога не греши кои са правилните решения и върху какво трябва да помислиш още малко, преди да дадеш окончателно мнение.