Нова година, нов късмет, а защо не и нова любов. 2019 година наближава и ни носи много нови възможности, включително и мечтата за една нова и вълнуваща любов.

Няма значение дали в момента сте сами или пък сте обвързани. 2019 може да се окаже година на любов за вас. Старите искри може да се разгорят с нова сила или пък да срещнете нов човек, който да ви покаже защо не се е получило с никой до сега. Ето трите зодии, които ще открият любовта през 2019 година:

Овен

Тази година Овенът най-после ще открие своя човек, своето място и своята истинска и голяма любов. Може вече да я е срещнал, но ако не е така, точно през  2019-та ще имате шанс да заживеете дълго и щастливо с някой.

Разкриха къде най-често срещаме любовта на живота си

Рак

Годината може да не започне приказно за Раците, но те могат да очакват големи любовни обрати съвсем скоро. Ще се почувствате специални и на седмото небе, защото човекът до вас ще ви показва голямата си обич.

влюбване
Thinkstockphotos

Везни

Емоционалните Везни трудно допускат някой близо до себе си, но тази година всичко ще се промени и в живота ви ще дойде човек, който ще ви покаже какво е истинската любов. Чакането определено си е заслужавало.

любов
Thinkstockphotos

И още:

Петият сексуален партньор е „истинската любов“

Началото на една любов: Мелания и Доналд Тръмп (СНИМКИ)

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

Мозъкът, а не сърцето ни кара да се влюбваме

Разкриха как любовта променя мозъка ни

Пет отблъскващи неща на първа среща

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук