/ netinfo
Година, която ще призовава към действие, но и към морални решения, твърди Маргарита Васил Стаматова
"2019 година ще е подвластна на числото три. Уникална подредба на последните три поредни години. Първата от тях - 2017, носеше вибрацията на мъжката енергия с числото 1.  2018-а беше тежка година с материални задачи и свързани с общуването.

Числата: През декември започва зимата на нашето недоволство

Тя е била годината с женска енергия. През нея хората повече се срещаха с тъмната си страна в отношенията с другите. Това е добре от една страна, защото е провокация да осветим тъмните си кътчета. Сега предстои тройката, в която ако има действие, ще има и плодове". 

Това каза в предаването "ЛаМалена" по Дарик, професионалната нумероложка Маргарита Васил Стаматова. 

По думите на Маргарита Стаматова, 2019 година ще е хубава, щедра и през нея ще се раждат много деца. През следващите 12 месеца е подходящо време за зачеване. Наложително ще е обаче през тази година хората да доведат до реални действия своите мисли, чувства и намерения.

"2019 ще призовава към действие. Ще има огромни резултати и успех, но ако има труд, усилие. Бъдете като децата през предстоящата година. Прощавайте бързо, приемайте с чисто сърце и се радвайте. Както Господ Исус Христос е казал: Царството небесно ще слезе тук на земята, когато се обърнем като дечицата"", поясни още нумерологът.

По думите й, първият месец от годината - януари ще е показателен. Той ще е подвластен на 5-та. "Това е  число на етиката и морала, на златната среда. Но не влизайте в крайности, които са вредни. Още през януари могат да последват материални наказания върху хора, които не спазват личния си морален кодекс", каза още Маргарита Стаматова.