На финала на най-приключенското шоу и след почти три месеца на ожесточени битки на Арената, ето кои финалисти ще се борят за голямата награда в "Игри на волята".

Тежка елиминационна определи последния полуфиналист в четвърти сезон. Виктория успя да надделее в оспорваната надпревара срещу Ралица и се превърна в последния воин в полуфиналната битка, както и в най-добрата жена в състезанието.

Във вторник тя ще се изправи срещу Георги, Филип, Гого и Алекса, а само най-добрите трима ще продължат към финалния сблъсък за почетното първо място и голямата награда от 100 000 лв.

Но ето любопитни факти за финалистите:

Георги Янев:

21-годишният Георги е Републикански шампион по плуване, като хобитата му са кайтсърф, сърф, уейкборд. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)



Той споделя, че винаги е искал да бъде олимпийски шампион.

NOVA

Мотото му в живота е: „Всички обичаме да побеждаваме, но колко са тези, които обичат да тренират!?” Но освен, че показа борбеност в битките, той намери и любовта в лицвто на ледената кралица Александра Фейгин.
 

Любопитен факт е, че самият Георги откри любовта на Арената в лицето на кралицата на леда - Фейгин. Двамата се сближаха покрай сливането на отборите в приключенското шоу.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)


Те се събраха в племето на Непобедимите. Близостта им определено ставаше все по-силна с времето. Освен това те споделиха и най-романтичният си момент. След като стана ясно, че Георги ще се бори за своето оставане, двамата проведоха емоционален разговор.

В социалните мрежи той е категоричен - "Ясно е, че вече имам още един любим спорт" и любовта е във въздуха.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)



Между 19-годишната ледена кралица и 21-годишния красавец определено има обич. Доказателство затова е топлата прегръдка между тях, от която без думи стана ясно колко са привързани.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)



„Не мога да повярвам какво ни се случва. Не съм го очаквала“, призна блондинката. Фейгин направи и най-съкровеното си признание. Тя сподели, че не е сигурна дали знае какво е да си влюбен и че по-скоро е изпитвала симпатии към момчетата до този момент.
 


Но освен на Арената, те прекарват все повече време заедно и в живота. И към днешна дата любовта им е факт.

А кокоментарите на феновете не спират затова колко сладка двойка са и как се допълват.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)



Филип:

29-годишният мъж определено е един от участниците с най-изваяните и мускулести тела. Той е истински спортист. В битките той показа хъс, воля, борбеност и издръжливост.
 


Той е елекроинженер и има отличия в пет различни спорта. Филип се занимава с плуване, кросфит, бойни спортове и ски, джетове. 
 


Наскоро той безапелационно завоюва пет златни медала. Фифо се похвали с постижението си в социалните мрежи.
 


Медалите мачото е спечелил по време на VIII международен турнир по плуване за ветерани в Бургас. Още един интересен факт е, че той обяви, че няма да бръсне брадата си през целия ноември.
 


А причината е, че той активно подкрепя добиващото все по-голяма популярност движение #Мovember, което има за цел да хвърли светлина върху един важен проблем на мъжкото здраве - рак на простатата. 

Гого:

25-годишният красавец е шампион по калистеника. Най-голямо му постижение е, че той е единственият българин, след Йордан Йовчев, участвал в Ninja Warrior.

NOVA

Хобитата му са пътуване към неизвестното и адреналина - движението е в ядрото на живота. Секси мъжагата стана и първият полуфиналист в най-приключенското шоу.
 


Той сякаш успя да се опази от интригите и коалицитте и определено е спряган за един от фаворитите за победител. Освен със сила и чувство за хумор, Гого впечатлява и с уникалния си стил. 
 

 

 

 


Той се облича по особен начин, поведението му се отличава от това на останалите участници, дори начинът му изразяване и мислене показва неповторимия стил на черната нинджа.

Виктория:

32-годишната красавица е състезател по волейбол. Като най-голямо свое постижени тя определея 4-то място на световно първенство по волейбол. Хобитата ѝ са гмуркане и екстремни спортове.

NOVA

Тежка елиминационна битка на Арената определи последния полуфиналист в четвърти сезон на “Игри на волята: България”. Виктория успя да надделее в оспорваната надпревара срещу Ралица и се превърна в последния воин в полуфиналната битка, както и в най-добрата жена в състезанието.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksa Erski (@aleksaerskii)



Виктория определено е една от най-силните жени, която два всичко от себе си във всяка една битка и никога не се отказва. По този начин тя успя да се добере до финала.
 


Алекса:

25-годишният красавец е шампион по борба. Като най-голямо свое постижение той определя, че е 7-кратен шампион на Сърбия по борба.

NOVA

Сърбинът между любовта и битките - подкрепян и критикуван, но безспорен фаворит. Той показа мислене в "Игрите" и успя да докаже своето лидерско място. Той печелеше битка след битка и показа волята си за победа, въпреки изпитанията.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksa Erski (@aleksaerskii)



Младият мъж започна своето участие в шоуто в отбора на Резервите и се превърна в последното попълнение в племената в „Игри на волята България“. Негов конкурент в отбора на Непобедимите обаче беше неговата любима - Елица.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksa Erski (@aleksaerskii)



Тя е олимпийски шампион и има бронзов медал от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 г. Тя е смятана за една от фаворитките в шоуто. Двамата влюбени решават да се запишат заедно в предаването, за да не се разделят за дълго време. Сърбинът казва, че много харесва страната ни.
 


В социалните мрежи двамата често споделят общи снимки и се радват на много положителни коментари от страна феновете, които ги определят като сладка двойка.„Страхотни сте“, „Истинска любов“, „Прекрасни сте“, „Много сте хубави, бъдете все така един до друг“, „Много сте сладки", "Това е истинска любов“ - пишат феновете под всяка тяхна обща снимка.

Двойката често засвидетелства обичта си един към друг в социалните мрежи с любовни послания. „Любовта е шарена и винаги различна, но има ли нещо по-силно от нея?“, „Виждала съм как се държи мъж, който наистина обича. Повярвайте ми, той ще направи всичко, за да се усмихнете“, „Най-важното е да намериш душа, която да допълва твоята“ - гласят част от любовните обяснения на двойката.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksa Erski (@aleksaerskii)



Още от самото начало на играта, сърбинът сподели, че има един основен принцип - да пази жените в риалитито. Феновете не спираха да коментират за разликата между българския мъж и сърбинът. Определено Алекса и Елица са пример за истинска и силна любов.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksa Erski (@aleksaerskii)



Кой ще бъде победителят в най-екстремното предаване, предстои да видим на големия финал - 29 ноември, вторник.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.

По темата