Веселин Маринов се впуска в търсене на истинския талант в 20:00 ч. по NOVА
Броени часове ни делят от началото на музикалното приключение „Пееш или лъжеш“. Точно в 20:00 ч. по NOVA любимият водещ Димитър Рачков ще посрещне на сцената на шоуто първата гост-звезда – Веселин Маринов. Обичаният артист ще опита за втори път да отсее талантливите изпълнители от умелите лъжци, след като беше успешно заблуден в първия сезон на предаването.

Плътно до него ще бъдат съветниците с богат опит в областта на доброто шоу Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов, към които тази вечер ще се присъединят Маги Халваджиян и Наталия Симеонова. Те ще впрегнат целия си потенциал в четирите кръга със следи за участниците, за да помогнат на Веселин Маринов в откриването на истинския талант.

Всяка неделя любимият водещ Димитър Рачков ще посреща най-обичаните български изпълнители. Един от тях ще бъде и Орлин Горанов, който сподели за „Събуди се“: „Много интересен формат. Предизвикателство е както за състезателите, така и за нас. Трудно е да уцелиш кой от претендентите лъже и кой пее наистина. Много е забавно!“

Дали Веселин Маринов ще поправи своята грешка от първия сезон на шоуто преди 8 години, когато за свой партньор избра един от лъжците? Ще помогне ли телевизионният опит на съветниците в разобличаването на фалшивите певци? Кои от историите на участниците ще бъдат истина и кои лъжа? – гледайте тази вечер в 20:00 ч. по NOVA.

Днес специални гости в предаването „На фокус с Лора Крумова“ ще бъдат водещият Димитър Рачков и продуцентът Маги Халваджиян, които ще повдигнат завесата за предстоящото в „Пееш или лъжеш“. Не пропускайте да разберете какво още са подготвили за зрителите във втория сезон на музикалното шоу.
 

Допълнителна информация за „Пееш или лъжеш“ можете да намерите във Facebook страницата на предаването, официалния Instagram профил и сайта на NOVA.