/ NOVA
Нови любовни афери и горчиви изневери очакват героите от вторник до четвъртък в 22:00 ч. по NOVA
Горещи тайни от миналото на шеф Лагадинов (Деян Донков) ще бъдат разкрити в новите епизоди на сериала „Алея на славата“ тази седмица. Любовни афери, ревност, кулинарни предизвикателства и сенки от миналото ще бъдат само част от обратите, които съдбата е подготвила за героите. Те ще бъдат подложени и на емоционални изпитания, които ще ги принудят да вземат трудни решения.

Милен (Мак Маринов) ще успее да разбере значими факти за шеф Лагадинов, които ще донесат на инспектор Дерин (Йордан Ръсин) нова порция доказателства. Следите ще вдъхнат на инспектора от ДАНС още по-голяма увереност, че топ готвачът крие нещо нередно. Този факт ще накара Дерин да възложи на Милен нови задачи, за да си осигури още уличаваща информация за Лагадинов.

В кухнята на „Фламбе“ Али (Радина Боршош) ще се натъкне на ситуация, която ще отключи в нея изключително емоционална реакция. Младата надежда в кухнята няма да опита да скрие чувствата си и това ще доведе и до изгонването на един от участниците от кухнята на телевизионното риалити. Кой ще бъде той и ще има ли път назад за него в борбата за голямата награда?

В „Червената ябълка“ ситуацията ще стане непоносима за Еми (Сара Драгулева). В страха си от Марио (Васил Витанов), тя ще потърси помощ от Никола (Ясен Атанасов), но последствията ще бъдат изненадващи. Ще успее ли Никола да й помогне или семейните му отношения с Калина (Мария Сотирова) ще са на първо място?

Кои от любимите герои ще разберат за горчивите изневери, които половинките им са крили? Как ще се справи Слави (Свежен Младенов) с присъствието на Тина (Радина Кърджилова) в „Алея“? Кой ще се превърне в приятел на новата сервитьорка в семейния ресторант? Какво предложение ще получи Али и ще го приеме ли? – всичко това ще разберете в премиерните епизоди на „Алея на славата“ от вторник до четвъртък от 22:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“ за актуални новини.
NOVA