/ Gulliver/Getty Images
Светът чака да види новото кралско бебе. Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл трябва да покажат първородния си син днес, пише АФП.

6 май: Меган Маркъл роди момченце (ОБЗОР)

Хари обяви в понеделник раждането на бебето, което е 7-мо в поредицата от престолонаследници на британския трон.Принц Чарлз, дядото на бебето и първи престолонаследник, в момента е в чужбина и заяви, че "с нетърпение чака" да види новия си внук.

Пред замъка Уиндзор, западно от Лондон, има много доброжелатели, които се събраха да поздравят Хари и Меган, както и с надеждата да видят бебето.

Видни личности поздравиха Хари и Меган за раждането на първото им бебе

Момченцето все още не е кръстено, като в пресата има много спекулации, а заложните къщи реализират сериозни постъпления от предположенията как ще се казва детето. Някои очакват името да е необичайно за кралската фамилия, защото майката е американка и може да се търси символика на връзките между Великобритания и Америка.Артър, Албърт или Джеймс? Какво име ще изберат Меган и Хари за бебето си

Много се обсъжда и къде е родила Меган Маркъл. Имаше спекулации, че тя предпочита да роди у дома. В крайна сметка, според поне два британски вестника, в последния момент Меган е била откарана от принц Хари и охраната му в частна болница, където престоят е по 15 000 лири на вечер.
БГНЕС