Британците правят залози за име на бебето на принц Хари и Меган Маркъл

/ Gulliver/Getty Images
Принц Хари и съпругата му, херцогинята на Съсекс Меган, решиха, че ще запазят в тайна плановете си за раждането на първото им отроче. Това обаче не попречи на британците да продължат да правят залози за името и пола на кралското бебе, предаде Асошиейтед прес.

Хари и Меган се готвят да посрещнат бебето си

Съдейки по най-масовите залози, приемани от букмейкърска къща "Уилям Хил", поданиците на Нейно Величество смятат, че отрочето на Меган и Хари ще е момиченце, а Даяна ще е едно от няколкото му имена.

След масов наплив от страна на хора, убедени, че бебето ще е момиченце, преди няколко дни букмейкърите от "Уилям Хил" преустановиха приемането на залози за пола на кралското бебе.

Принц Хари и Меган, влюбени и хванати за ръце, сред цветовете на Мароко (ГАЛЕРИЯ)

Колкото до имената - начело в букмейкърската листа е Даяна. Следват Виктория, Алис, Грейс и Елизабет. Най-популярните предположения за име на момченце са Албърт, Артър и Джеймс.

Принц Хари и херцогиня Меган се преместиха от Лондон в графство Бъркшър

Говорителят на "Уилям Хил" Рупърт Адамс не крие изненадата си, че 80 процента от залозите са за името Даяна. Адамс преди е споделял съмнението си, че ако има дъщеря, принц Хари ще избере за първо име това на трагично загиналата си майка. "Има голям шанс обаче, ако бебето е момиченце, Даяна да е средното му наименование", казва говорителят.
БТА