Привличането в една двойка със сигурност зависи от много фактори, а голяма част от тях са и субективни. В астрологията обаче има закономерности, които просто няма как да бъдат подминати и те има какво да ни кажат по темата. Коя е зодията, която привличате най-много? Вижте в канала "Cool News" във vbox7:

Овен

Това еднозначно са представителите на зодия Скорпион. Може характерите ви да са доста различни, но при вас важи правилото, че противоположностите се привличат. Освен това у вас има толкова страст и чувства, че един Скорпион просто няма как да ви устои.
 
Телец

Представителите на зодия Лъв са луди по вас. Вие сте смели, горди, със самочувствие. Химията между вас е силна, а изживяванията са силни!
 
Близнаци

За представителите на зодия Риби вие сте истински магнит. Това привличане е необяснимо, но бъдете сигурни, че застане ли Риби срещу вас, и без да знае зодията ви, ще я заподозре.
 
Рак

Вие привличате изключително много представителите на зодия Риби. Просто се допълвате по перфектен начин. Имате сходни разбирания за живота, почти едни и същи ценности и морални убеждения.
 
Лъв

Вие знаете, представителите на зодия Дева са луди по вас. Става въпрос за привличане от предимно сексуален тип.
 
Дева

Представителите на зодия Везни имат нещо специално в отношенията с вас. Намират ви за страстни, позитивни и зареждащи хора.
 
Везни

При вас важи правилото за противоположностите, които се привличат. Е, това важи и за представителите на зодия Козирог. Те ви желаят толкова силно и огнено, че трудно би могло да бъде разбрано.
Скорпион

Представителите на зодия Близнаци са луди по вас. Привличате ги по толкова различни начини. Характер, външност, поведение...
 
Стрелец

Представителите на зодия Скорпион се чувстват най-добре във вашата компания. Привличате ги със своята мистика, но най-вече с идеята, че сте верни на изборите си.
 
Козирог

Вашите хора са представителите на зодия Стрелец. Харесват ви заради свободния дух, любовта им към приключенията и секси излъчването.
 
Водолей

Вие сте независими и затова привличате представителите на зодия Телец. Те обичат да се забавляват, вие също, знаете как да намерите пътя един към друг.
 
Риби

Вашият характер може да разтопи всеки, но особено впечатлени са представителите на зодия Овен.