/ ThinkStock/Getty Images
Мнозина вярват, че астрологичният знак разкрива характера. Други тълкуват хороскопа като предупреждение за това какво се задава в близко бъдеще. И докато всеки сам за себе си решава дали да се довери на подобен род предсказания, масово се възприема, че зодията може да издаде кръшкачите, пише в. "Дейли стар".

Астролозите също смятат, че представителите на определени зодии са по-склонни да изневеряват. И ако широко разпространеното схващане е, че Скорпионите са особено изявени на сексуалното поприще, резултатите от проучване на EduBirdie разкриват съвсем различна картина. За целите му потребителите на сайта е трябвало да отговарят на въпроса колко лоялни са във връзката си с партньора.

Данните от допитването разкриват, че докато най-предани са Девите, най-склонни да слагат рога на половинките си са Лъвовете. Тридесет и шест процента от представителите на "царската" зодия признават, че са изневерявали на партньорите си или са били "на ръба" да го сторят. Следват Овните (34 процента) и Близнаците (31 процента).

изневяра
ThinkStock/Getty Images

На четвърто място са представителите на зодия Стрелец - 23 процента от тях споделят, че са кръшкали или почти са изневерявали на партньорите си. Следват Телците (17 процента), Раците (13 процента), Рибите (12 процента), Козирозите (11 процента), Водолеите (10 процента).

Изненадващо Скорпионите са в дъното на списъка - едва 9 процента от тях са кръшкали или са били напът да изневерят. Следват Везните (7 процента) и Девите (6 процента).

изневяра
ThinkStock/Getty Images

И още:

Най-големите кръшкачи в зодиака


Гняв, несигурност, просто ми се правеше секс... Кръшкачи признават защо са изневерили

Трите зодии, които винаги изневеряват (ВИДЕО)

Секс тайните на зодиите: Кой какво обича в леглото (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА